Font Size

SCREEN

Cpanel

Marija Novičić

 marija novicic

Marija Novičić je rođena 14.03.1994. godine u Beogradu. Osnovnu školu je završila u Beogradu. Prirodno-matematički smer u Zemunskoj gimnaziji je završila 2013. godine u Beogradu. Elektrotehnički fakultet je upisala 2013. godine i završila 2017. na odseku Signali i sistemi. Završni rad, na temu Klasifikacija pokreta ruke na osnovu kinematskih parametara primenom neuralnih mreža je odbranila pod mentorstvom doc. dr Milice Janković. Školske 2017/2018 godine upisuje master akademske studije na Elektrotehničkom fakultetu na odseku za Signale i sisteme.

Kao student je bila posebno zainteresovana za oblast biomedicinskog inženjerstva. Tokom studija je bila član tima ETF Robotics, koji je radio na realizaciji mobilnog robota za studentsko takmičenje EuRobot. 2015. godine je obavila letnju stručnu praksu na Elektrotehničkom fakultetu tokom koje je razvijala aplikaciju za upravljanje video igrom pomoću elektrookulografskih (EOG) signala. Pored toga, 2016. godine je bila na stručnoj praksi u firmi UNO-LUX NS, gde je savladala rad u programskom okruženju LabView prilikom izrade aplikacije za akviziciju i procesiranje zvuka. Stekla je sertifikat NICLAD kompanije National Instruments 2015. godine, kao i sertifikat TIA-MICRO 1 kompanije Siemens 2017. godine.

Radovi prezentovani na naučnim konferencijama

M. Novičić, M. Janković, G. Kvaščev, M. Popović, Classification of forearm movements based on kinematics parameters using neural networks, 25th Telecomunications forum (TELFOR), Belgrade, Serbia, 2017, ISBN: 978-1-5386-3073-0

 e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home Nastavnici Nastavnici Marija Novičić