Font Size

SCREEN

Cpanel

13M051ASS - Analiza složenih sistema

Školske 2018/2019 godine ispit se polaže izradom projekta na jednu od dve predložene teme. U priloženom zipovanom dokumentu nalazi se 6 pdf fajlova.

  • Studentima koji izaberu prvu temu zanimljivi su fajlovi Rad-spregnuta klatna, Analiza slozenih sistema i LMI Control Toolbox. U njima ćete naći definiciju problema u poglavlju 5.1 u Rad fajlu, a takođe i u Analiza fajlu. Kako se koriste linearne matrične nejednačine u Matlabu je u fajlu Toolbox.
  • Studenti koji izaberu drugu temu treba da pročitaju fajlove koji počinju sa LSTM (long short-term memory network), a takođe i Toolbox fajl jer je projekat da se ponove simulacije u primerima 1 i 2 u fajlu LSTM projekat.

Za svaku vrstu konsultacija možete mi se obratiti mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Projekat treba poslati na moju email adresu.

13M051ASS - Obaveštenja

27. maj 2019. Obaveštavaju se studenti koji su izabrali predmet Analiza složenih sistema na master studijama u toku tekuće školske godine, da će prve konsultacije sa predmetnim nastavnikom biti održane 10. juna 2019. godine sa početkom u 16:15 u sali 315. Tom prilikom će biti dogovereni termini za eventualne naredne konsultacije. 

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home 13M051ASS