Font Size

SCREEN

Cpanel

Showcase: EMG i računarske igrice

Student naše Katedre Srđan Vukičević će u sredu 5. septembra 2018. u terminu od 18 časova, u saradnji sa koleginicom Milanom Prodanov sa Katedre za RTI i studentima Urošom Kukićem i Lazarom Radosavljevićem, održati showcase u beogradskom Startit Centru. On će prikazati svoj projekat iz Kliničkog inženjerstva (13E054KLI) odbranjen u školskoj 2017/18 godini. Više informacija na https://startit.rs/showcase-igrica-primenom-emg-signala-u-startit-centru-beograd/.

PhD pozicije Siemens/Sheffield/Krakow

Otvorene su pozicije za doktorate u saradnji razvojnog centra Siemens Gamesi i univerziteta u Sheffieldu i Krakowu. Više informacija na sledećim linkovima: https://www.sheffield.ac.uk/mecheng/phd/phd-studentships/modelling-wind-turbineshttps://www.euraxess.org.uk/jobs/292283. Zainteresovani studenti mogu kontaktirati Nevenu Stevanović na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prva nagrada na Automotive challenge takmičenju

Marko Skakun i Miloš Stojanović, studenti Odseka za signale i sistema, osvojili su prvo mesto u finalu takmičenja Automotive challenge na MED2018 konferenciji (http://www.med-control.org/med2018/?page_id=634). Drugo i treće mesto zauzeli su timovi sa KTH Stokholm, Švedska i FER Zagreb, Hrvatska. Čestitamo!

ALSHOALA – Praksa/posao na poziciji inženjera automatike

Alshoala Engineering Company je internacionalna kompanija koja već 15 godina radi u oblasti industrijske automatike, pre svega se fokusirajući na Oil&Gas i Water sektor. Alshoala bazira svoja rešenja mahom na Siemens-ovoj opremi za koju je Solution Partner (IA, LV i FS). Želja nam je da oformimo tim mladih inženjera za predstojeće, ugovorene projekte u inostranstvu.

Praksa/posao na poziciji - Inženjer Automatike

Nudimo plaćenu praksu uz mogućnost zaposlenja u beogradskoj kancelariji firme - Alshoala d.o.o. Posao podrazumeva projektovanje, razvoj, instalaciju i puštanje u rad sistema zasnovanih na Siemens Simatic S7 kontrolerima, WinCC SCADA-ma i PCS7 okruženju.

Kvalifikacioni zahtevi:

  • Student završne godine studija ili završen fakultet
  • Dobro poznavanje Siemens Simatic kontrolera
  • Dobro znanje engleskog jezika
  • Pouzdanost, odgovornost, želja za učenjem i dokazivanjem
  • Spremnost za rad u inostranstvu

Molimo zainteresovane kandidate da pošalju prijave sa CV-em na engleskom jeziku na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 01.07.2018. godine.

Institut Mihajlo Pupin

Institut Mihajlo Pupin - Regulacija nudi zaposlenje za dva studenta Odseka signali i sistemi, uz mogućnost izrade master/diplomskog rada. Potrebno je da je kandidat tokom studija pratio predmete iz oblasti upravljanja, kao i da je položio Internet programiranje, ili drugi kurs koji pokriva rad sa HTML, PHP, MySQL i sl. Zainteresovani kandidati se mogu javiti na mejl Nebojši Radmiloviću (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home Obaveštenja