Font Size

SCREEN

Cpanel

Doc. dr Nadica Miljković

NadicaMiljkovic

mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

kabinet 68, Zgrada tehničkih fakulteta

Nadica Miljković je završila osnovne, master i doktorske studije na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu (ETF). Glavna oblast njenog istraživanja je biomedicinsko inženjerstvo. Objavila je radove na temu analize biomedicinskih signala i akvizicije elektrofizioloških signala. Njen najveći naučni doprinos je u primeni matričnih elektroda za stimulaciju i merenje bioeletkričnih potencijala, kao i primena novih metoda za ocenu terapije na osnovu analize elektrofizioloških signala. Počela je da radi na ETF-u 2008. godine kao saradnik u nastavi i istraživač, a 2015. godine je birana u zvanje docenta.

Ona je bila angažovana u sektoru razvoja i istraživanja u okviru dva projekta iz oblasti rehabilitacionog inženjerstva (bila je deo tima za razvoj dva nova biomedicinska uređaja). Njen klinički rad uključuje rad sa pacijentima sa povredama centralnog nervnog sistema i sa bolom u leđima. Sva svoja klinička istraživanja je sprovela u saradnji sa klinikama u Beogradu. Trenutno je urednik jedne konferencije i recenzent stranih i domaćih konferencija i časopisa.

Drži nastavu na predmetima sa osnovnih, master i doktorskih akademskih studija iz oblasti električnih merenja, softverskih alata (Matlab), analize biomedicinskih signala (Matlab i R) i drugih polja primene biomedicinskog inženjerstva.

Predavanje po pozivu održano tokom NSM 2017: download.

Predavanje po pozivu održano tokom NSM 2018: download.

Nadica Miljković Google Schoolar profil

Nadica Miljković Research gate profil

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home Nastavnici Nastavnici Doc. dr Nadica Miljković